Siirry sisältöön

Koira tuo iloa arkeen

Lemmikkimessut 2024 keräsi yhteen koirien ystävät, omistajat, harrastajat ja koiran hankintaa harkitsevat!

Ihmisen paras ystävä

Näitä lemmikkejä ei turhaan kutsuta ihmisen parhaiksi ystäviksi – koiran kanssa ei tekeminen lopu, siitä on seuraa huononakin päivänä ja se ottaa omistajansa aina ilolla vastaan. Koira on omistajalleen rakas perheenjäsen ja paras harrastuskaveri.

Ohjelmaa koiraihmisille

Lemmikkimessut 2024 tarjosi monipuolista ohjelmaa kaikille koirien ystäville sekä mahdollisuuden ostaa tarvikkeita ja koiranruokia helposti yhden katon alta. Lisäksi tapahtumassa on useita koiranäyttelyitä, joissa voit tutustua kymmeniin eri koirarotuihin.

Koiran hyvinvointi

Osastoilla perehdytään koira-arkeen liittyviin asioihin suuhygieniasta raakaruokaan ja voit kysyä vinkkejä muun muassa eri yhdistyksiltä ja muilta ammattilaisilta.

Tietoa koirista

Oman koiran hankkimista suunnitteleville Lemmikkimessut Helsinki onkin oivallinen paikka tutustua eri koirarotuihin ja kerätä lisätietoa koiran hankinnasta! Tapahtuma on myös oivallinen paikka verkostoitua muiden koirien ystävien kanssa.

Lemmikkimessuilla 2024 oli luentoja koirankoulutuksesta, hyvinvoinnista ja monia koiranäyttelyitä!

Lemmikkimessun 2024 ohjelmanostoja koirista

Valokeilassa vekkuli vanhaenglanninlammaskoira

Tervetuloa tutustumaan vanhaenglanninlammaskoiraan – tuohon veikeään, suurisydämiseen humoristiin. 

Haluan koiran! Mitä pitää ottaa huomioon koiran hankinnassa

Eläinkouluttaja Tommy Wirén ja Kirsi Salmijärvi Suomen Kennelliitossa kertovat koiran hankinnasta, haastattelijana eläintenkouluttaja Maria Pesonen

Koiran perushoito

Koira on lemmikki, perheenjäsen ja harrastuskaveri, joka kaipaa seuraa ja toimintaa. Kun pentu tulee taloon, on sille opetettava tiettyjä perusasioita, jotta yhteinen arki olisi jatkossa mahdollisimman helppoa ja koiran perushoito sujuisi. Mitä kaikkea kuuluu koiran perushoitoon arjessa?

Seuraa lemmikkimessua somessa!

Sosiaalinen media on aktiivinen ympäri vuoden. Kuule hyödyllisiä vinkkejä lemmikkien hoitoon, hyvinvointiin ja arkeen lemmikin kanssa.


Liity Messuklubiin!

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa ohjelmasta ja näyttelyistä, joita on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.