Siirry sisältöön
Alueet

Alueet

Helsingin Lemmikkimessut kokoaa vuosittain yhteen lemmikkien omistajat, eläinten ystävät, näytteilleasettajat ja asiantuntijat. Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja nähtävää kaikenikäisille kävijöille.

Näyttelyalue

Näyttelyalue kokoaa saman katon alle laajan kattauksen asiantuntijoita ja eläimiä. Mukana on niin lemmikkiyhdistyksiä kuin näytteilleasettajia, jotka esittelevät lemmikkieläintuotteita ja -palveluita. Näyttelyalueella tapahtumassa esittäytyvät muun muassa koirat, kissat, kanit, jyrsijät, matelijat, kalat ja linnut.

Areena

Areena -lavalla on vauhdikkaita eläinesityksiä ja show-numeroita, muun muassa koirien AgiDance -esityksiä sekä Hoopersia! Lisäksi ohjelma-alueella on mukana ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Tietoisku

Tietoisku -lavalla ammattilaiset ja järjestöt pitävät ytimekkäitä tietoiskuja mm. lemmikkien hoidosta, lemmikeistä ja lemmikkien hyvinvoinnista. Lemmikkemessuilla 2024 tietoiskuja pidettiin koiran koulutuksesta, linnuista lemmikkeinä ja kissojen hyvinvoinnista.

Näyttelyt

Tapahtumassa järjestettävissä eläinnäyttelyissä voi nähdä kattavan otoksen eri eläinlajeja ja tutustua eri rotuihin. Vuoden 2024 tapahtumassa oli mukana Kennelliiton pentunäyttely, Cat Fanciers of Finland:in kissanäyttely sekä Marsuharrastajien ja Marsuyhdistyksen marsunäyttelyt.


Tilaa uutiskirje

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa ohjelmasta ja näyttelyistä, joita on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.