Siirry sisältöön
Info

INFO

Aukioloajat ja liput

Liput edullisemmin ennakkoon verkosta!

Voit ostaa liput sekä verkkokaupasta, että ovelta. Verkkokaupasta saat messuliput helposti, jonottamatta ja ilman palvelumaksuja!

Saapuminen

Tapahtumakorttelimme sijaitsee Pasilassa, vain kivenheiton päässä Pasilan asemalta ja junayhteyden päässä lentokentästä. Meille on helppo tulla, olit sitten liikkeellä jalan, julkisilla kulkuvälineillä tai autolla.

Syö ja juo

Helsingin Messukeskuksen ravintolatarjonta uudistui syksyllä 2023, kun uusi ravintolakumppanimme NoHo Partners toi upeat ravintolabrändinsä täydentämään tarjontaamme.

Palvelut

Meiltä löydät kattavat palvelut niin messuosallistumisesi suunnitteluun kuin tapahtuma-ajallekin. Tutustu palveluihimme ja suunnittele messuosallistumistasi täällä. Tilaukset voit tehdä eMessukeskus-palvelussa.

Majoitus

Holiday Inn Helsinki – Expo sijaitsee parhaalla paikalla Helsingin Messukeskuksen yhteydessä. Koe hotellimme rentouttavat puitteet ja palaudu tapahtumapäivien lomassa.


Tilaa uutiskirje

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa ohjelmasta ja näyttelyistä, joita on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.