Skip to content

Pienet tassut, pehmeät turkit, valloittavat persoonallisuudet & suuri ilo kissaihmisille

Astu sisään kissaihmisten paratiisiin! Lemmikkimessut tarjoaa unohtumattoman tilaisuuden tutustua eri kissarotuihin, oppia kissojen hoidosta ja nauttia suloisten kissojen seurasta 20.4. – 21.4.2024.

 

Tilastokeskuksen mukaan Suomen kotitalouksista löytyy jo jopa 600 000 kissaa. Onko kissa siis jo matkalla ohittamaan koiran suosituimman lemmikin asemassa? Kissa onkin usein mainettaan seurallisempi lemmikki ja helppohoitoisempi kuin koira. Tämä on varmasti lisännyt kissan suosiota myös lapsiperheiden lemmikkinä. Lemmikin hankintaa suunnittelevan on kuitenkin hyvä muistaa, että myös kissa vaatii lajikohtaista hoitoa.

Lemmikkimessuilla pääset seuraamaan muun muassa Cat Fanciers of Finlandin järjestämää 150 kissan esittelynäyttelyä ja tutustumaan eri kissarotuihin. Tapahtuma sopii sekä näyttelyharrastajille, kissan omistajille sekä ensimmäistä kissaa harkitseville.

Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata erilaisia kissarotuja ja tutustua niiden luonteisiin ja tarpeisiin. Näin voit tehdä paremman päätöksen siitä, mikä rotu sopii parhaiten juuri sinun elämäntyyliisi ja perheeseesi. Messuilla pääsee vaihtamaan kokemuksia ja vinkkejä muiden kissaihmisten kanssa. Lisäksi voi löytää laadukkaita hoitotuotteita ja hemmottelulahjoja kissalleen.

Tarvikkeet

Tiesitkö muuten, että Suomella on myös oma kansalliskissarotu?

Suomen kissaliitto ry on valinnut kansallisroduksemme Eurooppalaiskissan, joka on alkuperäinen, perinteinen ja elinvoimainen suomalainen kissarotu. Eurooppalaisen lyhytkarvakissan kanta on Suomessa Pohjoismaiden ja maailman laajin. Eurooppalainen julistettiin Suomen kansalliskissaksi vuonna 2017 osana maan 100-vuotisjuhlintaa.

lue lisää

Liity Messuklubiin!

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa mitä kaikkea on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.

Liity Messuklubiin

Seuraa Lemmikkimessuja somessa!