Siirry sisältöön


Kissat

Lemmikkimessut 2024 tarjosi unohtumattoman tilaisuuden tutustua kissarotuihin, kuulla luentoja ja nauttia kissojen seurasta!

Olen kissaihminen

Suomen kotitalouksissa on jo jopa 600 000 kissaa, mikä voi pian tehdä siitä suositumman lemmikin kuin koira. Kissa on tunnetusti seurallisempi ja helpompi hoitaa kuin koira, mikä lisää sen suosiota erityisesti lapsiperheissä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kissa vaatii myös lajikohtaista hoitoa.

Ohjelmaa kissoista

Lemmikkimessuilla pääsi seuraamaan Cat Fanciers of Finlandin järjestämää noin 100 kissan esittelynäyttelyä. Kissojen valtakunta oli hallissa 2 Lemmikkimessuilla.

Kissojen hyvinvointi

Lemmikkimessuilla oli tietoisku -lavalla tietoiskuja kissojen hoidosta ja hyvinvoinnista. Tietoisku -lavalla ammattilaiset ja järjestöt pitivät noin 15 minuutin pituisia tietoiskuja lemmikkien hoidosta ja hyvinvoinnista

Tietoa kissoista ja tuotteista

Tule mukaan tapahtumaan, missä pääset tutustumaan erilaisiin kissarotuihin ja niiden ainutlaatuisiin luonteisiin sekä tarpeisiin! Näin voit löytää täydellisen kissan juuri sinun elämäntyyliisi ja perheeseesi. Messuilla pääsee vaihtamaan kokemuksia ja vinkkejä muiden kissaihmisten kanssa. Lisäksi voi löytää laadukkaita hoitotuotteita ja hemmottelulahjoja kissalleen.

Lemmikkimessut Helsinki sopii sekä näyttelyharrastajille, kissan omistajille sekä ensimmäistä kissaa harkitseville.

Lemmikkimessun 2024 ohjelmanostoja kissoista

Kissojen sosiaalinen elämä

Onko kissa sosiaalinen eläinlaji ja mitkä asiat kissojen sosiaalisiin suhteisiin vaikuttaa?
Tiesitkö, että kissojen suhteet eri eläinlajeihin lähtevät muodostumaan jo kahden viikon ikäisenä pentuna?

Näihin kysymyksiin vastaa ja kissojen välisistä suhteista eri eläinlajeihin kertoo kissojen käyttäytymiseen erikoistunut eläintenkouluttaja Jenni Yli-Tainio, Animal activelta. Tule kuuntelemaan vinkit hyvien suhteiden luomiseen kissallesi.

Kissojen suun terveys

TietoiskuKurkataan kissan suuhun! Millaisia hammasvaivoja kissoilla voi olla?
Kuinka usein kissan pitäisi käydä hammaslääkärissä? Miten hammasongelmia voi ennaltaehkäistä?

Kuljetuslaatikko kivemmaksi kissallesi

Millainen on hyvä kuljetuslaatikko ja miten saada kissa pitämään siitä? Kissoihin erikoistunut eläintenkouluttaja Janina kertoo vinkit, joiden avulla kissan kokemusta kuljetuslaatikosta saadaan positiivisemmaksi.


Liity Messuklubiin!

Liittymällä klubiin kuulet ensimmäisten joukossa mitä kaikkea on tulossa seuraaville messuille! Lisäksi voit lunastaa rahanarvoisia lippuetuja.


Seuraa Lemmikkimessua somessa!

Sosiaalinen media on aktiivinen ympäri vuoden. Kuule hyödyllisiä vinkkejä lemmikkien hoitoon, hyvinvointiin ja arkeen lemmikin kanssa.